Voor oude bomen, 109 National Road New Line Modification Plan

Voor oude bomen, 109 National Road New Line Modification Plan

Originele titel: voor oude bomen, 109 National Road New Line-modificatie Planed deze krant (Reporter Zhang Wei correspondent Zhao Meng) De oude boomgroep was onverwacht tijdens de weg en de deuropening heeft onlangs besloten om de 109 nationale wegname-planningstekeningen te herzien. De vorm van tunnels en de algehele bescherming van Sega-boom in het gedeelte Qijiazhuang van de Qingshui-stad en de groeiomgeving. 109 Nationale weg New Line Expressway (West Six Ring To Down) Project bevindt zich in het Headport-gebied van Beijing, met een totale lengte van ongeveer 65 kilometer, en de East Quntou District Liuhuan Road Junzhuang Li, West naar de Peking-Biografie . Tijdens de bouw van de 109 National Highway New Line, vochten de dorpsbewoners van Qijiazhuang, Qingshui Town vermoedelijke oude bomen in de bouwsectie en gaven deze stap voor stap. De overheid van de deuropening hecht veel belang aan deze situatie, het organiseren van relevante afdelingen en experts om voorlopige enquêtes in de oude bomen te voeren, volgens de "Beijing Ancient Tree Mangu Evaluation Standard", bevestigd dat in de 61-gestrande zijpres, 37 planten in In overeenstemming met de oude bomen, houten normen, 9 van hen bereikten de oude bomen van de eerste klas, de grootste borstdiameter van rijst, 28 stammen bereikten de secundaire oude boomstandaard.

Gebaseerd op het concept van "volledige bescherming van oude bomenbronnen", Beijing Landscue Bureau, Meitou District Committee, districtsregering en Beijing Municipal Transportation Commission en andere relevante afdelingen, herhaalde argumentatie van het 109 National Highway New Line Change-programma, verwacht de investering te verhogen , neem het in onder de vorm van tunnel en interfereert niet met de oude bomen en groeit de omgeving.

De volgende stap zal gebaseerd zijn op het oude boomverklaringsproces en deskundige beoordeling, en volgens de bepalingen van de bomen, zijn de bomen ingesteld, en de 109 National Highway New Line Oud Shuva heeft de bescherming en het veranderen van plan, en de weg Bouwconstructie zal worden uitgevoerd in overeenstemming met de juiste tijd. In de afgelopen jaren combineert het deurgesleggebied de oprichting van National Forest City-indicatoren, en bevordert actief de bescherming van oude bomen in het ecologische concept van "landschap ecologisch scherm, groene deurgring". Op dit moment zijn er 1687 oude bomen in de deuropening. Sinds 2016 heeft het geleidelijk bedreigd en zwak en zwak werk in de jurisdictie uitgevoerd. (QIGUI, BAO CONGYING).