Winter Olympics Ice Make Mixed Double Entry Team Vrijgegeven VS om de laatste twee te vergrendelen

Winter Olympics Ice Make Mixed Double Entry Team Vrijgegeven VS om de laatste twee te vergrendelen

  Op de 10e van Beijing hield ik de Olympische Spelen in Beijing in Nederland, het American Team, het Australische team versloeg hun respectieve tegenstanders, won de laatste twee kwalificaties van de Olympische Winterspelen van Beijing. Op dit punt zijn de Olympics Ice Makeup Mixed Double Entry Seatines van Peking Winter uitgebracht.

  In de Olympische Winterspelen van de Winterspelen Gemengde Double Project Stuk Bankcircuitrace, worden het Australische team en het Amerikaanse team ongeslagen gehouden, respectievelijk de knock-out in hun respectieve groep.

Volgens de regels, de twee groepen van twee, drie kruisen van gekruiste armen, verschijnen de winnaars opnieuw met de groep hoofden en besloten uiteindelijk twee Winter Olympische Spelen.

  Na het Zuid-Koreaanse team concurreert met het Australische team na 7: 5 overwinning.

Het eerste Bureau van Korea heeft het stelen behaald en dan hebben de twee teams elkaar aangevallen en ze betreden de finale van de winnaar op 5: 5.

De Australische team Vrouwelijke Atletet Jill greep de mogelijkheid van het achtste spel, stabiel 1 punt, en helpte de Australische teamoverwinning op 6: 5, dus het winnen van de Olympische Olympische Spelen van Beijing, dit is ook de eerste keer dat het Australische team Winter Olympics Winter Olympics wordt gemengd met een dubbele toegangszitje.

  Het Russische Olympisch Comité versloeg Finse team om 10: 5, ontmoette het Amerikaanse team.

Nadat het spel is gestart, controleerde het Amerikaanse team snel de situatie op de situatie en ontvingen de eerste vier wedstrijden 4: 1 voorsprong. Hoewel het Russische Olympisch comité toen eenmaal werd gelanceerd, won het 7e game 2 punten, maar versloeg uiteindelijk 4: 6 tot het Amerikaanse team. Het Amerikaanse team is er om het laatste dong Olympics-ticket te vergrendelen. Op dit moment zijn de 10 deelnemende teams van de Olympische Curling Curling Curling Curling Curling, respectievelijk, respectievelijk, respectievelijk, voor het Chinese team, het Britse team, het Noorse team, Zweden, het Canadese team, Itali?, Zwitserland, Tsjechisch team, Australisch team, USA-team . De Olympische Spelen van Beijing Winter, de ijspot is verdeeld in drie projecten van mannen, vrouwen en gemengd tweepersoonskamers. Elk project heeft 10 teams en de competitie bevindt zich in het nationale zwemcentrum. Vervolgens zullen Winter Olympus Qualifiers ook mannen uitvoeren, vrouwengroepcompetities, en besloten door mannen, en 3 teams hebben de kwalificaties van de Olympische Winterspelen van Beijing gewonnen. Op dit moment zijn er mensen, waaronder het Chinese team en 7 teams hebben de Olympische Spelen van Beijing gewonnen.