[Dream, First-Line Employee Style] Ma Lake Cold Winter Well Field bezig

[Dream, First-Line Employee Style] Ma Lake Cold Winter Well Field bezig

Zhao Chunqing geschilderd "kan vandaag erg koud zijn." Op 3 januari, in de wellness van Mahu, Mahu Oilfield, Xinjiang, China Petroleum Western Boren Clu Mayi Boren Corporation 40551 Boorteam Trichizhong keek naar de langzame stijgende boorpijp en metgezellen.

De temperatuur draaide zich onder 17 graden Celsius, de lucht was somber, en er was een kleine sneeuwkorrel. Op de diamant boor de reis van de put, de hitte van de modder is in de lucht gevuld en het is koud en snel gecondenseerd. De MHD14052 goed is een directionele mijnbouw, en de bron is 2773 meter diep.

Om dit goed te spelen, kwam vorig jaar november, het boorteam van 40551 uit de auto om door 120 kilometer te bewegen. De winter van Xinjiang is lang, de temperatuur is erg laag, om de bouwveiligheid te waarborgen, is het team ge?soleerd, throttling, en de dringende buis gaat de "warme kamer" in, de pijplijn is ingepakt. Divisie, boor, boren, Huang Zheng, binnen en buiten de fitter, Zhang Tao, Hibin, draagt ??katoenen kleding, katoenen schoenen, draagt ??katoenen cap, kraag, drogen van de lucht.

"Snel enigszins in het boek.

Dit putstratumdruksysteem is ingewikkeld. Om te zorgen voor een veilige soepele constructie binnen 2500 meter, is fijne besturingsapparatuur ge?nstalleerd op het veld; Wu Jiakun, deputy manager van de eerste projectmanager en woonbouwritme. Twee HSE-supervisors versterkten het geheel Proces toezicht en management in 24 uur; het team van de partijtak, kapitein 24 uur, strikt de uitvoering van verschillende maatregelen. "Het bedrijf heeft een koortsvest geboekt en het komt morgen aan.

"Captain Li Shengjie zei dat we bij het koude weer warme en beschermende bescherming moeten doen.

Op dit moment zijn er 8 en 9 boormedewerkers op wit.

Zoals de positie van de openlucht als een diamant, zal de werknemer draaien.

"Meerdere mensen staren, ik kan ook ademen.

"Li Shengjie was meer dan 300 dagen in de put in 2021 en Sun Yuanyong, de secretaris van de partijtak die tot steun kwam, moest vele jaren in een team worstelen, en hij was bekend met elkaar.

Sun Yuanyong is een "Diamond Second Generation" en de "Western Drilling Opera".

Na het boren op 13 februari 2021 nam hij slechts 4 dagen thuis. Op 17 december had zijn team net de apparatuur in de auto afgesloten en hij kwam tot de 50551-teamondersteuning.

"Na de winterzonnewende begon ik te tellen, drie negen of vierde, we streven ernaar om de bouw daarvoor te be?indigen, laat iedereen naar huis gaan voor het nieuwe jaar.

Sun Yuanyong luid.

"Nadat deze mond, laten we verder gaan met de nieuwe bron.

Li Shengjie reageerde.

Op dit moment is het MHD14052-goed veld koud en bevroren, maar iedereen is enthousiast, schroeven in een touw in de bouwplaats en werkt hiervoor samen.